Wat opdrachtgevers zeggen

Opdrachtgevers waarderen ons vakmanschap en gedrevenheid om tot een succesvolle match te komen. Algeheel bekend is dat we een zeer ruim netwerk hebben, zodat we altijd met de juiste personen in contact komen.

Caroline en Jos Segerink Search B.V.

Thuiszorg Service Nederland was op zoek naar een operationeel directeur. Dit in het (lastige) werkveld op het snijvlak van de publieke en private sector. Onze organisatie heeft een explosieve groei doorgemaakt na verschillende overnames met daarbij ook een veelvoud aan culturen en verschillende structuren. We waren dan ook op zoek naar een speld in een hooiberg. Segerink Search heeft ons een mix van zeer diverse en capabele kandidaten voorgesteld en het lijkt erop dat wij de juiste persoon, deze “speld in de hooiberg”, via Segerink Search hebben gevonden.

Thuiszorg Service Nederland

"Voor onze zoektocht naar een Operations Manager hebben wij Segerink Search ingeschakeld. We hebben opnieuw voor Segerink gekozen op basis van onze eerdere ervaringen, hun netwerk in de regio en de kantgerichte werkwijze. Segerink heeft zich goed verdiept in onze organisatie om vervolgens de juiste kandidaten te kunnen voorstellen. In dit proces hebben we de aanpak van Segerink ervaren als gedreven, transparant en zorgvuldig."

Mark van Onna Director European Customer Fulfilment Timberland Europe BV

Deelnemer en initiatiefnemer

Quality Reqruiters

Master Courses
met de UT

Segerink Search • Haerstraat 125 • 7573 PA Oldenzaal • T. 0541-663454 • F. 0541-295562 • E. info@segerink-search.nl • KvK 08120013