Over ons

Ons uitgangspunt is dat we niet voor, maar met onze opdrachtgevers werken. Wanneer de wisselwerking goed is dan zal het eindresultaat daar ook naar zijn. Inmiddels hebben we in de regio ruimschoots bewezen dat we ons vak verstaan.

Jos Segerink
Jos Segerink was 14 jaar eigenaar van Delta Vision een adviesgroep voor personeel en organisatiemanagement met als specialisaties; Psychologisch advies/assessments, Organisatie ontwikkeling; HRM ondersteuning en Werving en Selectie. Daarvoor was hij 14 jaar manager bij Randstad Uitzendbureaus.
Na verkoop van zijn organisatie adviesgroep in 2003 is Jos Segerink zich meer gaan focussen, hij richt zich vooral op het bemiddelen van Commissarissen, Toezichthouders en Directeuren. Door zijn ruime ervaring wordt hij in toenemende mate gevraagd om raden en directies in hun verdere professionalisering bij te staan.

Caroline Kamphuis

Caroline Kamphuis is in april 2007 toegetreden. Zij heeft jarenlange ervaring als MT lid en in Human Resource Management bij multinationals en andere professionele organisaties. Zo heeft zij gewerkt bij Thales, Bolletje, Randstad, Novay en is zij als interim manager nog steeds actief bij onze klanten. Zij houdt zich binnen Segerink Search vooral bezig met Directie functies, MT leden en Senior management. Daarnaast doet zij een stuk begeleiding en advies van individuen en groepen.

Deelnemer en initiatiefnemer

Quality Reqruiters

Master Courses
met de UT

Segerink Search • Haerstraat 125 • 7573 PA Oldenzaal • T. 0541-663454 • F. 0541-295562 • E. info@segerink-search.nl • KvK 08120013